Detox

Mijn laatste bezoekje aan Volendam is echter niet zo goed verlopen als ik verwacht had. Dit kwam omdat ik als Nederlandse een echte visliefhebber ben en een Hollandse Nieuwe probleemloos naar binnen kan werken. Deze keer was ik misschien een beetje te ver gegaan en ging ik van het een kraampje naar het andere waar ik niet alleen de haring maar ook de paling en de lekkerbekjes naar binnen werkte. De ellende kwam echter toen ik weer thuis was en me niets lekker begon te voelen. Daar kwam nog eens bovenop dat ik uitslag kreeg in mijn gezicht en op andere delen van mijn lijf waardoor ik me die dag toch zorgen begon te maken over m´n gezondheid.

Het was me duidelijk dat het van het eten was gekomen dus dacht ik er meteen aan een Detox-kuur te doen. Ik heb het al eens vaker gedaan dus wist ik eigenlijk al precies hoe het werkte, deze kuur kun je trouwens kopen op stayhealthy.nl dan ben er ook zeker van dat je de goeie hebt. Nadat ik de kuur voor een weekje had gedaan was ik van mijn klachten af en was ik bovendien 3 kilo afgevallen dus dat was ook weer mooi meegenomen. Ook ben ik er een stuk fitter van geworden maar dat kan goed zijn omdat ik afgevallen ben.

Met vis eten dien je dus wel uit te kijken en vooral als je net als ik soms wat te ver gaat. Daarom heb ik ook altijd een Detox-kuur in huis. Dit is een natuurlijk supplement en kan dus geen kwaad voor je organisme, ikzelf ben namelijk nogal een tegenstander van medicijnen slikken en probeer in plaats daarvan mijn kwaaltjes op te lossen met natuurlijke producten. Kortom in voel me weer prima en raad dan ook iedereen aan af en toe deze kuur te doen om je gezondheid in een optimale conditie te behouden.

2 years ago