Een bedrijfsauto leasen

 

Centraal Café Volendam heeft ondertussen ook een service aan huis wat betekent dat je even een telefoontje kan geven en het ze in een mum van tijd bij jou aan huis of hotel bezorgen. Daarvoor hebben ze een leuk bezorgbusje voor aangeschaft met een grote foto van Gertruda op de zijkanten die je overal door de straatjes ziet rijden.

Net als Centraal Café Volendam kunnen andere bedrijven tegenwoordig ook heel makkelijk een bedrijfsauto leasen hier gaat het dan voornamelijk om mensen met een klein bedrijf die niet teveel geld op tafel willen leggen om een auto te kopen. Een bedrijfsauto leasen kan op vele manieren en over verschillende periodes dus als je eerst wilt leasen voor een korte periode om te kijken of het je bevalt dat kan ook. Veelal geven de leasemaatschappijen je hiervoor diverse opties zodat jezelf uit kunt kiezen welke het meest geschikt os voor jouw bedrijf. Hierbij kan het gaan over een klein auto of een busje dat maakt niet uit de pakketten kunnen altijd nog aangepast worden aan jouw behoeften.

Vaak is een bedrijfsauto leasen een betere optie dan kopen. Dit komt doordat de auto’s voor een bedrijf veel meer kilometers lopen dan een particuliere auto en dus ook eerder opgereden zijn. In dit geval kun je dan de auto inruilen voor een nieuwe en gewoon doorgaan met leasen terwijl dat wanneer je een auto koopt hier dus geen sprake van is. Een ander voordeel zou ook kunnen zijn dat je een financial lease voor je bedrijfsauto doet waarvan je dus wel eigenaar bent na afloop van het lease contract. Wij hebben ondertussen waar kunnen nemen dat het voor Centraal Café Volendam een zeer goede oplossing is geweest en de omzet van het Café bijna verdubbeld wordt door de bezorg service, ook dit is dan weer een belangrijk punt om te overwegen en een bedrijfsauto te leasen.

2 years ago