Molo kinderkleding in Volendam

Een dagje in Volendam doorbrengen gedurende de zomermaanden is heerlijk. Volendam is sowieso al een gezellige plek en als je dan ook nog eens zoveel toeristen en mensen om je heen hebt maakt het dat nog gezelliger. Ik was al vroeg aangekomen in Volendam en zat heerlijk op het terras van Café Centraal Volendam te genieten van de zon, het water en de mensen. Naast mij zat een jong koppeltje met een laptop die opzoek waren naar kinderkleding voor de kleine peuter die bij hun aan tafel zat. Schijnbaar konden ze het niet eens worden over wat ze nu precies wilde kopen voor het kleine blonde manneke die wel een beetje weg had van Ray uit de film van Jerry Maguire, een super grappige snoet dus.

Omdat ik zag dat ze er maar niet uit konden komen en het kleine manneke zich al behoorlijk begon te vervelen raadde ik ze aan om Molo kinderkleding te zoeken en vertelde dat ze daar vast wel zouden kunnen slagen. Voor degenen die nog geen kennis hebben gemaakt met Molo kinderkleding kan ik ze vertellen dat deze kleren fantastische animal-prints hebben en van superzachte stoffen is gemaakt. De kinderkleding is al voorgewassen dus zijn ze bovendien krimpvrij en kleurvast. Toen ik later op de dag het koppel weer opnieuw tegenkwam vertelde ze me dat ze inderdaad bij Molo waren geslaagd voor hun zoontje en dat ze een paar hele leuke outfits hadden besteld. Ik was allang blij hun een plezier te hebben gedaan en het kleine jongetje van een hoop gestechel en verveling afgeholpen te hebben. Dat waren dus twee vliegen in één klap of beter gezegd drie vliegen want ik heb ook een heerlijk dag gehad. Na nog wat rondgewandeld te hebben en een bos paling en paar zoute  haringen voor mijn moeder te hebben gekocht kon ik weer tevreden terug naar huis keren.

 

2 years ago